Magyar foci sport

Egy futballista kikotyogta egy újságnak, hogy az Újpestbe igazol

Az NB I-ben szereplő Újpesttől több futballista is távozott a közelmúltban, ezért a klub ígéretet tett arra, hogy új játékosokat igazol a keret feltöltéséhez. A Csakfoci pedig kiszúrta, hogy a MozzartSportban elismeri a szerb Nemanja Antonov, hogy a lila-fehérek játékosa lesz.

Az elmúlt két napot már Budapesten töltöttem karanténban, hétfőn vagy kedden hagyhatom el a hotelt. A szezon elkezdődött, én pedig már nem akarok többet várni, játszani szeretnék. Beszéltem már Rogan vezetőedzővel, tudom, hogy sok szerb játékos alkotja az Újpest keretét, alig várom már, hogy a csapattal edzhessek

nyilatkozott a szerb lapnak a bal szélső védőként és középpályásként is bevethető futballista.

Antonov pályafutása során Szerbiában az OFK Beogradban és a Partizan játékosa volt, de játszott a svájci Grasshoppersben és a belga Mouscronban is. A 25 éves labdarúgó piaci értékét a Transfermarkt 550 ezer euróra lőtte be.

Kiemelt képen Antonov a bal szélen látható a Mouscron színeiben. Fotó: KURT DESPLENTER / BELGA MAG / Belga via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!