Magyar foci sport

Kidőltek az MTK-játékosok a női válogatott keretéből

Nem léphetnek pályára a női Európa-bajnoki selejtezőn az MTK budapest játékosai, tette közzé a Magyar Labdarúgó Szövetség.

A budapesti csapatnál pénteken végeztek koronavírusteszteket, amely során két játékosnál is pozitív eredmény született. A járványügyi előírásoknak megfelelően sem a két futballista, sem csapattársaik nem utaznak a válogatotthoz.

A magyar csapat tagjai vasárnap találkoznak egymással, majd kedden utaznak Svédországba, ahol csütörtökön játszanak a világbajnoki bronzérmessel. Szeptember 22-én pedig Lettország lesz Markó Edina együttesének ellenfele.

Kiemelt kép: MLSZ.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!