Magyar foci sport

Végleg megszerezte Schäfer Andrást a Dunaszerdahely

A Dunaszerdahely érvényesítette opciós jogát és kivásárolta genovai szerződéséből Schäfer Andrást.

A klub honlapjának szerdai beszámolója szerint a nemzeti csapatban múlt héten Törökországban bemutatkozó játékos az év elején kölcsönbe érkezett a klubhoz, majd augusztusban végleg a DAC játékosa lett.

Nagyon boldog vagyok, ezzel a szerződéssel sokkal biztosabb lett a hátterem, hiszen az elmúlt másfél hónap nem volt egyszerű. Rossz volt az engem körülvevő bizonytalanság, azonban most már kicsit megnyugodhatok, ami nagyon jót fog tenni nekem. Ezáltal jobban ki tudom magam pihenni fejben, és már nagyon várom a folytatást. Remélem, sikerül fenntartani az előző hónapban mutatott remek teljesítményt

idézi a dunaszerdahelyi csapat Schäfert.

A 21 éves középpályás 2024. június 30-ig szóló szerződést írt alá az Európa Liga-selejtezőben még talpon álló együttessel. A DAC öt forduló után százszázalékos teljesítménnyel vezeti a szlovák bajnokságot.

Kiemelt kép: dac1904.sk

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!