Nemzetközi foci sport

Agyeldobós magyar gólpassz után nyert a Dunaszerdahely

A venezuelai Eric Ramirez duplája után nyert 2-1-re a Dunaszerdahely a szlovák élvonalban, a csapat a Nagyszombatot verte. Kalmár Zsolt és Schäfer András és végigjátszotta a meccset, utóbbi készítette elő a győztes találatot, a védők mögé ívelt be tökéletes ütemben. A hazaiaknak az is belefért, hogy kihagytak egy tizenegyest.

A korábbi magyar szövetségi kapitány, Bernd Storck irányította DAC hasít eddig a Fortuna Ligában, mind a négy meccset megnyerte a szezonban, 16-2 a gólkülönbsége.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!