Magyar foci sport

Megvan a Vasas új vezetőedzője, korábbi játékost neveztek ki

A Vasas labdarúgócsapata bejelentette hivatalos honlapján, hogy Schindler Szabolcs lett az együttes új vezetőedzője.

Schindler Szabolcs a Vasas FC új vezetőedzője:
http://www.vasasfc.hu/hirek/schindler_szabolcs_a_vasas_fc_uj_vezetoedzoje-4601
#hajravasas #vasas #vasasfc

Közzétette: Vasas FC – 2020. szeptember 8., kedd

A 45 éves szakember 2001 és 2003 között volt is a Vasas futballistája, így a kötődése már megvan, edzőként korábban a Dorognál, az Ajkánál, a Veszprémnél, valamint legutóbb a Békéscsabánál dolgozott.

Szinte mindent ebben a klubban tanultam, itt nőttem fel. Vasas-kötődésű, legendás edzőim voltak, így szeretném visszaadni azt az őszinte futballt, amit akkor képviseltek, ez nagyon fontos számomra. Ez a csapat nagyon sok mindenen tud változtatni, azonban mindezért szerényen és alázatosan kell dolgozni. Jó futballistáink vannak, de önmagában ez nem elég, csapatként kell jól funkcionálnunk

– mondta Schindler a klub honlapján.

Bene Ferencet augusztus végén menesztették az angyalföldiek a csapat éléről, miután a Budaörstől 3-1-re kikapott a Vasas. Tóth András másodedző viszont tovább folytathatja a munkát, immár Schindler oldalán.

Kiemelt kép: vasasfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!