Magyar foci sport

Kirúgta edzőjét a Vasas futballcsapata

Felmentette pozíciójából Bene Ferenc vezetőedzőt a Vasas labdarúgócsapata, írta a klub hivatalos honlapja.

A korábbi tréner feladatait átmenetileg a másodedző, Tóth András veszi át, aki ideiglenesen megbízott vezetőedzőként fogja irányítani a csapatot.

A Vasas nagy tervekkel vágott neki a 2020-21-es szezonnak, de hat fordulót követően mindössze kilenc ponttal a 10. helyen áll (igaz, hátránya mindössze négy pont az első helyezett Debrecen mögött).

Kiemelt fotó: vasasfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!