Magyar foci sport

Több focista is koronavírusos lett az NB I-es csapatnál

Pénteken a másodosztályú Csákvár tette közzé, hogy nyolcan is koronavírusosak lettek a csapatnál, hat futballista mellett egy edző és egy klubvezető is.

Nyolcan pozitív koronavírustesztet produkáltak egy NB II-es csapatban
Játékosok mellett klubvezető is van a fertőzöttek között.

Nem csak a másodosztályban találni azonban fertőzött, ugyanis az NB I-es Paksi FC is arról számolt be, hogy a legutóbbi teszteken többen is pozitív eredményt produkáltak. A klub a járványügyi előírásoknak megfelelően járt és elkülönítette az érintetteket.

A hírnek egyenes következménye, hogy le kellett fújni a Szentlőrinc elleni felkészülési mérkőzést.

Kiemelt képen a Paks-Újpest magyar bajnoki előtt a csapatok. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!