Magyar foci sport

Nyolcan pozitív koronavírustesztet produkáltak egy NB II-es csapatban

A másodosztályban szereplő Aqvital FC Csákvár hivatalos honlapján számolt be róla, hogy koronavírus gyanúja miatt tesztelték a klub valamennyi alkalmazottját. Az eredmény rosszabb lett, mint amire számítottak,

Hat játékosnak, egy edzőnek, illetve egy klubvezetőnek pozitív lett a tesztje.

Mivel közvetlen érintkezésbe kerültek a negatív teszteredményt elérő játékosainkkal, mindenki kötelezően házi karanténba került. A klub kiemeli, hogy a negatív tesztet produkáló játékosokat újra tesztelik és csak ezután dől el, lehet-e edzést tartani a csapatban – ehhez a focistáknak kétszer kell negatív eredményű tesztet csinálnia.

Kiemelt kép: aqvitalfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!