Nemzetközi foci sport

Neymar is koronavírusos lehet

A Bajnokok Ligája-döntős Paris Saint-Germain szerdán jelentette be, hogy a reggeli tesztelések során három játékos koronavírustesztje is pozitív lett. Korábban Angel Di Maríáról és Leandro Paradesról írtak a lapok, de a L’Equipe úgy tudja, hogy

Neymar a harmadik, aki megfertőződött.

A PSG-t is elérhette a koronavírus
Két játékos együtt nyaralt Ibizán, koronavírusos tüneteik vannak.

Mind a hárman a pályára léptek a Bayern München ellen 1-0-ra elveszített BL-döntőben, majd Ibizára mentek kikapcsolódni. A PSG számára szeptember 10-én indulna a szezon egy Lens elleni bajnokival.

Kiemelt kép: David Ramos / POOL / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!