Magyar foci sport

Nehéz ellenfél vár a Fehérvárra és a Honvédra, ha továbbjut az EL-ben

Kisorsolták az Európa Liga harmadik selejtezőkörének párosításait. Ez alapján, ha továbbjut, akkor

  • a Fehérvár a svájci Servette-tel vagy a francia Reimsszel,
  • a Budapest Honvéd pedig a horvát Lokomotiva Zagrebben találkozik majd.

Ehhez persze előbb sikerrel kell venni a második körös párharcokat, a fehérváriak a máltai Hibernians otthonában lépnek pályára szeptember 17-én, míg a Honvéd otthon fogadja a svéd Malmőt. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, mint ahogyan majd a szeptember 24-én esedékes harmadik fordulóban is, mindkét magyar csapat itthon léphetne pályára.

Korábban azt is megtudtuk, hogy amennyiben a Ferencváros ki tudná ejteni a Dinamo Zagrebet, akkor az azeri Qarabag vagy a norvég Molde vár rá a playoff-körben, ahol már a főtáblára jutás lenne a tét – a párharc pedig már két mérkőzésen dőlne el.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!