Magyar foci sport

Az újpesti edző: Nem ezt a csapatot akarom a pályán látni

Elég romló tendenciát mutat az Újpest az NB I-ben, ugyanis a Paks elleni győzelem és a Budafok elleni döntetlen után elszenvedte első vereségét a szezonban: a Puskás Akadémia felforgatott csapattal is 3-2-re nyerni tudott vasárnap este. Felcsúton ráadásul két újpesti játékost is kiszórtak piros lappal.

Nem játszottunk jól, nem ezt az Újpestet akarom a pályán látni, és igaz ugyan, hogy piros lapos kiállítás után emberhátrányból sikerült két gólt szereznünk, de ettől függetlenül ez nem az a csapat, amire én ma este számítottam

mondta a meccs után Predrag Rogan, az újpestiek vezetőedzője, aki dicsérte az ellenfelet is, a sajátjai kapcsán pedig még hozzátette, hogy előre kell nézniük, helyrehozni a hibákat és kijavítani azokat.

Magyar futballedzővel folytatja az indiai ezüstérmes
László Csaba az indiai Szuperligában szereplő Chennaiyin FC-nél vállalt munkát.

Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!