Magyar foci

Izgalmas tizenegyespárbajjal jutott tovább az Európa Ligában a Fehérvár

Drámai csatában, tizenegyesekkel jutott tovább az Európa Ligában a MOL Fehérvár FC, miután az ír Bohemian FC ellen 1-1-re végzett 120 percnyi játék után.

Uralta a mérkőzést a magyar ezüstérmes, de az első gólt mégis a veszélyes ellentámadásokat vezető Bohemians szerezte meg Keith Ward góljával, akihez valahogy a lábak erdejében eljutott Kristopher Twardek passza.

Huge goal from Bohemians who are massive underdogs against Hungary’s Fehervar in the Europa League from r/LeagueOfIreland

Ezután még jobban szorongatott a Vidi és végül Nikolics Nemanja tizenegyesből egyenlített, miután Fiola Attilát a tizenhatoson belül buktatták.

Hamar sikerült az egyenlítés a Fehérvárnak!

Egy jogosan megítélt 11-es után Nikolics volt a magabiztos ítéletvégrehajtó. A találkozót itt követheted élőben:bit.ly/2QIb2uN

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 27., csütörtök

Ezek után is a fehérváriak domináltak, de nem sikerült sehogy sem begyötörni a második gólt, bár még egy büntetőt is kaphatott volna a Vidi, ám a bíró sípja néma maradt.

Mivel 90 perc nem döntött, jöhetett a hosszabbítás, amely elég eseménytelenül telt, bezzeg a tizenegyespárbaj már annál izgalmasabb volt. Rögtön az első rúgó, Armin Hodzics hibázott és bár Kovácsik Ádám is megfogta az első lövést, a bíró újralövette Daniel Mandroiuval a tizenegyest, amit már a hálóba lőtt. A Fehérvárban senki sem hibázott már a párbajban, Dan Casey azonban a jobb kapufát találta el, majd Twardek csúnyán kapu mellé bombázott, így 4-3-ra a Vidi nyert.

Európa-liga, selejtező, 1. forduló

MOL Fehérvár FC–Bohemian FC (ír) 1-1 (1-1)

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Olvasói sztorik