Magyar foci sport

Izgalmas tizenegyespárbajjal jutott tovább az Európa Ligában a Fehérvár

Drámai csatában, tizenegyesekkel jutott tovább az Európa Ligában a MOL Fehérvár FC, miután az ír Bohemian FC ellen 1-1-re végzett 120 percnyi játék után.

Uralta a mérkőzést a magyar ezüstérmes, de az első gólt mégis a veszélyes ellentámadásokat vezető Bohemians szerezte meg Keith Ward góljával, akihez valahogy a lábak erdejében eljutott Kristopher Twardek passza.

Huge goal from Bohemians who are massive underdogs against Hungary’s Fehervar in the Europa League from r/LeagueOfIreland

Ezután még jobban szorongatott a Vidi és végül Nikolics Nemanja tizenegyesből egyenlített, miután Fiola Attilát a tizenhatoson belül buktatták.

Hamar sikerült az egyenlítés a Fehérvárnak!

Egy jogosan megítélt 11-es után Nikolics volt a magabiztos ítéletvégrehajtó. A találkozót itt követheted élőben:bit.ly/2QIb2uN

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 27., csütörtök

Ezek után is a fehérváriak domináltak, de nem sikerült sehogy sem begyötörni a második gólt, bár még egy büntetőt is kaphatott volna a Vidi, ám a bíró sípja néma maradt.

Mivel 90 perc nem döntött, jöhetett a hosszabbítás, amely elég eseménytelenül telt, bezzeg a tizenegyespárbaj már annál izgalmasabb volt. Rögtön az első rúgó, Armin Hodzics hibázott és bár Kovácsik Ádám is megfogta az első lövést, a bíró újralövette Daniel Mandroiuval a tizenegyest, amit már a hálóba lőtt. A Fehérvárban senki sem hibázott már a párbajban, Dan Casey azonban a jobb kapufát találta el, majd Twardek csúnyán kapu mellé bombázott, így 4-3-ra a Vidi nyert.

Európa-liga, selejtező, 1. forduló

MOL Fehérvár FC–Bohemian FC (ír) 1-1 (1-1)

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!