Magyar foci sport

A magyar stadionavató, amin a locsoló lopta el a show-t

Győzelemmel kezdte a szezont az Újpest, amely 2-1-re nyerni tudott Pakson az NB I első fordulójában. Simon Krisztián szerezte a vendégek első gólját az első félidőben, majd a 62. percben is betalált a csapatkapitány, és ugyan Ádám Martin szépített az utolsó negyedórába lépve, a hazaiak nem tudtak kiegyenlíteni – pedig még a 100. percben is volt helyzetük, de Windecker lövését védte Banai.

A show-t azonban az öntözőrendszer lopta el.

Mostanra készült el ugyanis a paksi stadion, és már játszott itt ugyan a csapat, de a mostani volt a hivatalos avatás. A második félidő elején azonban bekapcsolt a paksiak kapuja mögött a locsoló, ami hosszú percekig permetezte a vizet, addig állt a játék. Végül sikerült megfékezni az elszabadult rendszert.

A belépés ingyenes volt, de nem telt meg teljesen a stadion, maradtak üres székek.

NB I, 1. forduló

Paksi FC – Újpest 1-2 (0-1)

Gólszerző: Ádám M. (76.) illetve Simon K. (17., 62.)

Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!