Magyar foci sport

Két új játékost igazolt az NB I újonca

Szerdán két új játékos érkezését jelentette be a Budafok labdarúgócsapata, a 19 éves Huszti Andrást és a 22 éves Marko Nikolicsot.

Huszti Pécsen született, majd sorrendben a szombathelyi Illés Akadémia, a másodosztályú Tiszakécske és a Puskás Akadémia következett – Felcsúton az NB I-ben is bemutatkozott a Budapest Honvéd ellen. Az előző szezonban a Csákvár játékosaként a kooperációs szerződés keretében háromszor az NB II-ben is pályára lépett. A 19 éves jobbhátvédet Marko Iharos sérlése miatt vette kölcsön az élvonal újonca.

A 22 éves Marko Nikolics Belgrádban született, de dédnagymamája révén van magyar felmenője is. Játszott az FK Brodarac, a Novi Banovci, az FK Zemun, az FK Indjija, az Arsezanal Kijev és az FK Rad együttesében.

Kiemelt kép: budafokimte.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!