Magyar foci sport

Horvát csatár lett Mészáros Lőrinc névnapi ajándéka

Mészáros Lőrinc felcsúti csapata, az Európa Ligában svéd ellenfelet kapó Puskás Akadémia egy másik EL-indulótól, a horvát NK Osijektől vette kölcsön Antonio Mancét.

Vagyis a 25 éves horvát csatár Mészáros horvát klubjától érkezik az NB I tavalyi bronzérmeséhez. Mance légióskodott már Szlovéniában (Domzale), Szlovákában (Trencin) és Franciaországban is (Nantes), most pedig a magyar bajnokságban is kipróbálhatja magát.

Az eszékieknél az előző szezonban 30 bajnokin 7 gólt és 5 gólpasszt jegyzett, és a horvát kupában is volt négy gólja – mindössze 260 percnyi játék alatt. Mivel a naptár szerint augusztus tizedikén ünneplik a Lőrincek a névnapjukat, a felcsúti elnök meglepte magát és csapatát egy játékossal.

A kiemelt képen Mance még a Nantes mezében látható (jobbra) a Monaco elleni francia bajnokin. Fotó: YANN COATSALIOU / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!