Magyar foci sport

Három játékost igazolt a Mezőkövesd

Bejelentette az NB I-ben szereplő Mezőkövesd labdarúgócsapata, hogy három játékost szerződtettek.

A 21 éves grúz Luka Lakveheliani személyében egy hátvéd, a 26 éves orosz Szerder Szerderov személyében pedig egy csatár érkezett a csapathoz. Utóbbi futott komolyabb karriert, a CSZKA Moszkvánál lett profi, majd játszott az Anzsi Mahacskala mellett Bulgáriában, Lengyelországban és Horvátországban is. Mindketten három évre írtak alá.

A harmadik érkező egy magyar tehetség, Bencze Márk. A 20 éves utánpótlás-válogatott középpályás korábban a Vasas Kubala Akadémián és a holland Vitesse utánpótláscsapataiban futballozott, legutóbb Siófokon játszott. Bencze kétéves szerződést kötött a Mezőkövesddel.

Kiemelt kép: mezokovesdzsory.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!