Magyar foci sport

Bejelentette régi-új címerét a Honvéd focicsapata

Hétfő délután bejelentette a Budapest Honvéd labdarúgócsapata, hogy visszatér az 1991-től használt klubcímer. A bejelentést napra pontosan az egyesület 111. születésnapjára időzítette a klub.

Az egyesület közleménye szerint a szurkolók mellett a 2019-ben történt tulajdonosváltás után a vezetőség is támogatta a címercsere ötletét, de kikérték a Kispesti Labdarúgásért Támogató Egyesület (KLTE) vezetőinek véleményét is a témában. Végül a klub Facebook-oldalán lehetett szavazni, ahol elsöprő többséggel nyert a végső győztes.

Az 1991-től használt változathoz képest a pajzs formája egy kicsit szélesebb lett, de ami a drukkerek számára a legfontosabb: újra szerepel benne a Kispest felirat. A Kisvárda és az Újpest után így a Budapest Honvéd is új címerrel vág neki az új szezonnak.

Kiemelt kép: Szirtesi László / Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!