Magyar foci sport

„Addig könyörgött, míg meggyőzött” – visszatért az NB I-es csapathoz a kapus

 

A Rózsahegy ellen játszott edzőmeccset szombaton a Kisvárda és 1-0-ra nyert az Európa Liga-selejtezőben érdekelt ellenféllel szemben. A második félidőben Mihai Minca védte a kisvárdai kaput, akinek június végén járt le a szerződése, és aki végül mégis marad a csapatnál.

Igazából el sem ment. Bár nem akartam, hogy maradjon, mégis folyamatosan itt volt, lejárt a pályára, a mai napig itt lakik Kisvárdán, és addig könyörgött nekem, míg meggyőzött (nevet). Végül egyéves megállapodást kötöttünk

nyilatkozta a csakfoci.hu-nak Révész Attila sportigazgató.

A terv az, hogy Minca a jövőben kapusedző lesz. Artem Odincov személyében van egy fiatal, tehetséges kapusa a Kisvárdának, Mihai Mirca vele foglalkozik, illetve segíteni fog a kapusedzéseknél a gyerekeknél.

Lipcsei Péter: A nevem miatt behatároltak a lehetőségeim edzőként
Nagyinterjú a klubhűség utolsó mohikánjával, aki a legtöbbször, összesen 649 alkalommal lépett pályára Ferencváros-mezben.

A 35 éves, magyar felmenőkkel is rendelkező román kapus az elmúlt két szezonban négy NB I-es meccsen védett, mellette hatszor a Magyar Kupában lépett pályára.

A szezonban összehozott egy ilyen gólt a Ferencváros elleni meccsen:

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!