Magyar foci

Kiakadtak az NB I újoncánál az edzőmeccset lemondó Diósgyőrre

Feldühítette az NB I újoncát, a Budafokot, hogy a Diósgyőr lemondta az előre megbeszélt edzőmeccset.

A két csapat a tervek szerint augusztus 8-án, Üllőn játszott volna egymással, a Budafok ezt a találkozót szánta volna a bajnoki főpróbának. A Budafok honlapja azt írja, bár a DVTK elsőként az újonccal kötött le meccset, végül a Pakssal játszik aznap.

Ellenfél nélkül maradt klubunk sajnálattal értesült arról, hogy egy olyan nagy múltú, komoly tradíciókkal rendelkező egyesületnél, mint a DVTK, sportszerűtlen, felelőtlen és a tiszteletet nélkülöző döntés születhetett. A Budafoki MTE mindenkinek megadja és mindenkitől elvárja a tiszteletet. Az ügyet ezzel lezártnak tekintjük

– írják a budafokiak.

Az utolsó felkészülési meccsére így augusztus 5-én kerül sor a Budafoknak, amikor Felcsúton, a Pancho Arénában Mészárős Lőrinc horvát klubjával, az NK Osijekkel találkozik. Az első NB I-es fordulóban a Kisvárda látogat majd a Budafokhoz.

„A Papa csak nézné a csapatot meghatódva, és nagyon büszke lenne ránk”
A lokálpatrióta, aki a rákkal küzdött, amíg a többiek a pályán harcoltak. A majdnem elkallódó tehetség, aki újra nagy dobásra készül. És a hűséges gólkirály, aki minden ajánlatra nemet mondana. Az ő történetük fonódik össze a Budafok meséjében.

Kiemelt kép: Varga Péter

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik