Magyar foci

Újra gólkirályt igazolt a másodosztályú Vasas

A Vasas másodosztályú labdarúgócsapata leigazolta Radó Andrást, az elmúlt szezon gólkirályát.

Az angyalföldi klub honlapjának hétfői beszámolója szerint a 26 éves támadó szerződése lejárt a ZTE-nél, és számos külföldi, illetve hazai élvonalbeli ajánlattal szemben választotta az NB II-es Vasast, ahol négyéves szerződést írt alá. Az angyalföldiek télen is az élvonal aktuális legjobb góllövőjét szerezték meg, akkor az újpesti Feczesin Róbert érkezett.

Komoly fegyverténynek tartom, hogy ismét az élvonal aktuális gólkirályával sikerült erősítenünk. Radótól azt várom, hogy az előző szezonban tapasztalt kiemelkedő teljesítményéhez hasonlóan fontos gólokkal, hasznos gólpasszokkal, agilis, látványos és eredményes támadójátékkal segíti majd csapatunkat a bajnoki címhez, és azt követően az élvonalban is meghatározó játékosunk lesz

– nyilatkozta Nagy Miklós, a Vasas FC sportigazgatója.

Radó eddig a Haladás, a Ferencváros, a Puskás Akadémia és a ZTE színeiben összesen 204 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, 55 gólt szerzett és 40 gólpasszt adott. A Vasasnak Radó a nyári negyedik szerzeménye az újpesti Litauszki Róbert és a Mezőkövesdről igazolt Pekár László, Silye Erik kettő s után.

Kiemelt kép: vasasfc.hu

Olvasói sztorik