Magyar foci

Fontos aláírást jelentett be az NB I-be igyekvő Vasas

Szatmári Lóránd szerződést hosszabbított.

A Vasas FC sikeresen megállapodott a szerződéshosszabbításról Szatmári Lóránddal, így Balajti Ádám után újabb alapember kötelezte el magát az NB I-be igyekvő együtteshez.

A csapatkapitány 2018 nyarán érkezett Angyalföldre, rögtön az első szezonjában kimagasló teljesítményt nyújtott: kirobbanthatatlan volt a kezdőcsapatból, 37 bajnoki mérkőzésen 6 gólt és 10 asszisztot jegyzett.

A 31 éves játékos a mostani idényben is fontos szereplője együttesünknek, 22 fellépésén 3 találatnál és 6 gólpassznál jár. Szatmári kontraktusa újabb 3 évre szól, a labdarúgó 2023. június 30-ig már biztosan a Vasas FC játékosa.

Nagyon örülök, hogy a klub a jövőben is számít rám és a következő években is a Vasas családhoz tartozhatok, részese lehetek a közösen kitűzött céloknak. Egy percig nem gondolkodtam a döntésen, az első pillanatban tudtam, hogy maradni szeretnék. Szeretek itt játszani, már a kezdetektől nagyon jól érzem magam. Minden körülmény adott ahhoz, hogy nagy célokat érjünk el, akár már a mostani szezonban is, amennyiben lehetőség nyílik a folytatásra. Remek eredményeket értünk el tavasszal, ami nagyban köszönhető a klubvezetés munkájának is, hiszen nagyszerűen sikerült a téli erősítés. Bízom benne, hogy hasonlóan jól tudjuk folytatni a bajnokságot újraindulás esetén is, mert egyértelműen az a célunk, hogy minél hamarabb visszajuttassuk a Vasast az őt megillető helyre, az NB I-be. Óriási megtiszteltetés számomra, hogy csapatkapitány lehetek egy ilyen nagy múltú klubnál, hatalmas felelősséggel jár ez a poszt. A karszalag viselésénél sokkal többet jelent számomra ez a feladat: megtiszteltetés, így igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy példát mutassak a pályán és a civil életben egyaránt

– nyilatkozta a klubhonlapnak Szatmári a megállapodás aláírását követően.

Kiemelt kép: vasasfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik