Magyar foci

Menesztette a Fehérvár Carrillót

Távozik a MOL Fehérvár FC éléről a spanyol edző, Joan Carrillo.

Bíztunk abban, hogy Joan Carrillo vezetésével rátalál a győztes útra a csapat, korábbi munkája alapján megérdemelte az újabb lehetőséget a Vidiben, de sajnos a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után olyan folyamatok indultak el a csapatban és a játékosokban, ami miatt a váltás mellett kellett döntenünk

– idézi a fehérváriak honlapja Kovács Zoltánt, a klub sportigazgatóját.

Carrillo első fehérvári időszakában előbb Paulo Sousa mellett dolgozott, majd 2014 nyarán vezetőedző lett, és vele nyerte a klub története második bajnoki címét. ennek ellenére mégis elköszöntek tőle.

A második időszak tavaly november végén kezdődött, ekkor Marko Nikolic helyét vette át, és irányításával 27 tétmérkőzésen 13 győzelmet, 10 döntetlent és 4 vereséget ért el a csapat, amely az NB I-ben második lett, a Magyar Kupában pedig elődöntős volt.

Juhász Roland: A szurkoló szidjon vagy éltessen, csak közömbös ne legyek számára
Tápiószecsőn kezdte, édesanyja volt az első menedzsere, már tinédzserként az NB I-ig vitte, majd fiatalon külföldre igazolt. Eleinte csatár volt, de védőként jutott 95-szörös válogatottságig. Interjú Juhász Rolanddal.

Carrillo utódja várhatóan Márton Gábor lesz: Sallói István, a ZTE FC sportigazgatója a Digi Sport híradójában elmondta, hogy a csapat februárban kinevezett trénerét – akinek irányításával az utolsó előtti helyről a hetedikre jött fel a gárda – megkereste a fehérvári klub.

Zalaegerszegről jöhet a Fehérvár új edzője
Napokon belül el kell dőlnie, hogy mi lesz Márton Gábor sorsa.

Kiemelt kép: MTI/Czeglédi Zsolt

Olvasói sztorik