Magyar foci

Páran nem álltak készen a Fradi ellen, szégyen lenne, ha még rosszabb helyzetbe kerülne a Loki

Szép gólokkal tért vissza a két hónapos leállásból az NB I, és ugyan a Debrecen szerzett vezetést a Ferencváros elleni mérkőzésen, a listavezető Sigér Dávid duplájával fordított és 2-1-re nyert, így a riválisoknál egy meccsel kevesebbet játszva is hat ponttal vezeti a bajnokságot. A Loki nincs ilyen jó helyzetben: mindössze két ponttal áll a kiesőzóna előtt. A vendégek gólját szerző Bódi Ádám el is volt keseredve, amikor az M4-nek nyilatkozott.

Ha egy ember lóg, akkor csúszott az egész és utána többször is átjöttek rajtunk. Még sokat kell fejlődnünk, ha ezt a játékot szeretnénk játszani. Sajnos pár ember vagy nincs megfelelő erőállapotban, vagy mentálisan nem volt kész erre a mérkőzésre azért nem tudott végig figyelni

– mondta Bódi, aki szerint az volt a terv, hogy többet lesznek a Fradi térfelén, de kiderült, hogy a letámadást még gyakorolniuk kell.

Fotó: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Eléggé bosszantó a helyzet, hiszen veszélyes pozícióban vagyunk a tabellán. Elég régóta itt vagyok a DVSC-ben és nem szeretnék ennél rosszabb helyzetbe kerülni, mert az nagy szégyen lenne.

A következő magyar bajnoki szerdán lesz, amikor a Ferencváros bepótolja az Újpest elleni derbijét. Péntektől aztán már mindegyik csapat a pályán lesz a 26. fordulóban, a Fradi és a Debrecen is vasárnap játszik, előbbi Felcsúton, utóbbi az MTK pályáján a Honvéd ellen.

Kiemelt kép: Ivándi Szabó Balázs / 24.hu

Olvasói sztorik