Magyar foci

Lanzafame szerint fel kellene függeszteni az NB I-et is

A koronavírus miatt egyelőre zárt kapuk mögött játszottak a csapatok az élvonalban.

Zárt kapuk mögött, idegenben robogott át a Budapest Honvédon az 5-1-es győzelmet arató Kisvárda Master Good az OTP Bank Liga szombati, 25. fordulójában. A hazaiak egyetlen gólját Davide Lanzafame szerezte, aki büntetőből szépített a második félidő elején.

Az olasz csatár a meccset követően szűkszavúan értékelte a találkozót a klub honlapján, és inkább a jelenleg kialakult helyzetre reagált.

Először is, nagyon rossz mérkőzést játszottunk, de nem ez a legnagyobb problémánk jelenleg. Nem mentség a vereségre, ebben a mostani helyzetben azonban egyáltalán nem könnyű futballozni. Éppen ezért nem is szeretnék a meccsről beszélni, mert számomra most nem ez a legfontosabb. A koronavírus már nem csak az én országomat érinti, világméretű problémává vált, elérte Magyarországot is. Nagyon remélem, hogy ebben a szituációban a szövetség felfüggeszti a bajnokságot, mert az egészség, az emberi élet a legfontosabb, a foci csakis másodlagos lehet. Szeretném a legjobbakat kívánni honfitársaimnak és a világ többi részének is

– mondta a találkozót követően Davide Lanzafame.

Kiemelt kép: honvedfc.hu

Olvasói sztorik