Magyar foci sport

Mészöly Kálmánnak jó a kedve, de nagyon vigyáznak rá a járvány miatt

Régóta nem hallottunk Mészöly Kálmánról, akiért egy ország aggódott, amikor 2018 tavaszán szívinfarktus miatt kezelték, és hosszú ideig kórházban volt. A Vasas legendájának állapotáról most a fia számolt be a Pesti Hírlapnak.

Apura vigyázunk, különösen most a koronavírus-járvány idején. Szerencsére jó a kedve, bár sokkal többet kellene mozognia. Keveset jár emberek közé, leginkább otthon ücsörög a teraszon

– magyarázta Mészöly Géza.

A korábban többek között Újpesten dolgozó Mészöly Géza azt mondta, félti a lilákat, hogy kiesnek az NB I-ből.

„A Zalaegerszeg erős kerettel rendelkezik, és úgy látom, hogy a Paks is jobban akarja az első osztályt, mint az Újpest, ahol jelenleg semmi nincs a helyén. Hiányzik az egység, az összefogás, ennek nagyon rossz vége lehet a Megyeri úton” – ecsetelte Mészöly, aki nem marad futball nélkül, mert edzéseket tart a focisulijában, valamint a Barcelona Budapesten működtetett akadémiáján, amelyben társtulajdonos.

Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!