Nemzetközi foci sport

Tényleg csak az NB I marad: a Bundesligában sem fociznak

Nem maradt topliga, amelyben fordulót rendeznének a hétvégén, az angol, olasz, a spanyol és a francia bajnokság után a német ligában is úgy döntöttek, hogy felfüggesztik a meccseket április másodikáig a koronavírus-járvány miatt.

Pedig pár órája még úgy tűnt, péntek este lejátsszák a Fortuna Düsseldorf-Paderborn meccset, majd szombaton, igaz, nézők nélkül, de jöhet a Dortmund-Schalke rangadón, valamint további négy találkozó.

A Bayern München spanyol játékosa, Thiago Alcantara ki is fakadt amiatt, hogy a liga eredetileg csak hétfőn akart dönteni a halasztásról.

Thiago nem érti, miért nem áll le a Bundesliga
A Bayern München középpályása szerint vannak fontosabb dolgok is a sportnál.

Péntek délután aztán megszületett a döntés, amely teljesen logikusnak tűnik a jelenlegi helyzetben.

Kiemelt kép: Elmar Kremser / SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!