Magyar foci

Az Újpest csapatkapitánya a krízishelyzetről: Hetek óta ezt a szart hozzuk

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján egyetlen gól döntött a Mol Fehérvár FC-Újpest FC találkozón, ezt a hazaiaktól Viszar Muszliu szerezte meg egy lecsorgó labdából a 89. percben.

A nem túl magas színvonalú találkozón rengeteg hibával játszó újpestiek csapatkapitánya. Litauszki Róbert a mérkőzés után állt a kamerák elé, ahol rendkívül szomorú arccal közölte: krízis van.

Hetek óta krízishelyzet van, nem is tudom, mit várunk. Nehéz higgadtan nyilatkozni. Hetek óta ezt a szart hozzuk, már bocsánat. Nem nyerünk párharcot, minden labdát eladunk, hát így nem lehet! Az ellenfél rúghatott volna 5-6 gólt a mi hibánkból. Hétről hétre ezt csináljuk, mindenkinek el kellene gondolkodni, magába kellene nézni, aztán küzdeni kellene, mert ez így nem elég

– közölte a lila-fehérek hátvédje.

Litauszki után Nebojsa Vignjevics is interjút adott, az Újpest szerb edzője sem volt felvillanyozva a látottaktól, sőt most először nem utasította el határozottan a távozásának lehetőségét. A szerb edző 2013 októbere óta egyszer sem tett még így, ha felvetették a távozását.

Olvasói sztorik