Magyar foci sport

Az Újpest csapatkapitánya a krízishelyzetről: Hetek óta ezt a szart hozzuk

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján egyetlen gól döntött a Mol Fehérvár FC-Újpest FC találkozón, ezt a hazaiaktól Viszar Muszliu szerezte meg egy lecsorgó labdából a 89. percben.

A nem túl magas színvonalú találkozón rengeteg hibával játszó újpestiek csapatkapitánya. Litauszki Róbert a mérkőzés után állt a kamerák elé, ahol rendkívül szomorú arccal közölte: krízis van.

Hetek óta krízishelyzet van, nem is tudom, mit várunk. Nehéz higgadtan nyilatkozni. Hetek óta ezt a szart hozzuk, már bocsánat. Nem nyerünk párharcot, minden labdát eladunk, hát így nem lehet! Az ellenfél rúghatott volna 5-6 gólt a mi hibánkból. Hétről hétre ezt csináljuk, mindenkinek el kellene gondolkodni, magába kellene nézni, aztán küzdeni kellene, mert ez így nem elég

– közölte a lila-fehérek hátvédje.

Litauszki után Nebojsa Vignjevics is interjút adott, az Újpest szerb edzője sem volt felvillanyozva a látottaktól, sőt most először nem utasította el határozottan a távozásának lehetőségét. A szerb edző 2013 októbere óta egyszer sem tett még így, ha felvetették a távozását.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!