Magyar foci

Lanzafame olyan gólt lőtt edzőmeccsen, ami a BL-ben is elférne

A Honvéd nyert, a Ferencváros döntetlent játszott.

Az NB I-es együttesek közül a Mezőkövesd és a DVSC után a Ferencváros, a Budapest Honvéd és a Zalaegerszeg is edzőmérkőzést játszott szerda délután 15 órától.

Diplomás jogászt igazolhat a középpályára a Debrecen
Csirszki Martin próbajátékon van a csapatnál.

A Fradi ellenfele Spanyolországban az Arminia Bielefeld volt, amely vezeti a német másodosztályt, így van esély rá, hogy jövőre már a Bundesligában szerepeljen. Szerhij Rebrov a Gróf – Botka, Blazic, Heister, Civic – Vécsei, Csonka – Zubkov, Lodico, Tokmac – Szihnyevics összeállításban küldte pályára a csapatot, majd a 64. percben szinte teljes sorcsere következett, Dibusz – Lovrencsics, Leandro, Otigba, Civic – Haratyin, Szánthó – Bőle, Ramadan, Skvarka – Isael összeállításban folytatták, a 72. percben pedig Civic helyére Csontos állt be. A találkozón gól nem született, a végeredmény 0-0 lett.

A Honvéd 2-0-ra nyerni tudott az az albán első osztály negyedik helyen álló FK Partizani Tirana ellen: a 36. percben Davide Lanzafame végezhetett el szabadrúgást középről, 21 méterről, és remek mozdulattal a jobb felső sarokba tekert (1-0), míg a 62. percben Tonci Kukoc ívelt középre a labdát, amit Cipf Dominik átvett, majd tizennégy méterről a bal alsó sarokba lőtt (2-0).

Az átigazolási időszakba belehúzó Zalaegerszeg a szlovén NS Mura ellen játszott 3-3-as döntetlent.

Felkészülési mérkőzések:

Ferencváros–Arminia Bielefeld (német) 0-0
Bp. Honvéd–Partizani Tirana (albán) 2-0
NS Mura (szlovén)–ZTE FC 3-3

 

Korábban:
Vasas (NB II)–Mezőkövesd 1-3
Debreceni VSC–Békéscsaba 1912 Előre (NB II) 2-1

Kiemelt kép: honvedfc.hu

Olvasói sztorik