Magyar foci

Rossi kibékült kegyvesztett játékosával

Már a kezdetektől fogva hangsúlyoztam, hogy amíg én vagyok a kapitány, addig annak, aki bekerül a keretbe, legalább olyan motiváltnak kell lennie, mint amilyen én vagyok, vagy még motiváltabbnak, hiszen én olasz vagyok. A múltban kaptam egy olyan választ, ami miatt nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy Hangya Szilveszter lehetőséghez jut, amíg én ülök a kispadon

– nyilatkozta Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya még november közepén.

Rossi: Egy Fehérvár-játékos biztos nem lesz válogatott, amíg én vagyok a kapitány
A kapitány azt is elárulta, hogy a válogatott újoncot avat Uruguay ellen.

Úgy tűnik, az olasz edző azt vallja, a megbocsátás az erősek erénye, mert meglátogatta a Spanyolországban edzőtáborozó Mol Fehérvár FC-t, és tisztázta a helyzetet Hangyával.

„Mindig őszintén el szoktam mondani a véleményem, és ez ebben az esetben is így történt. Most azonban személyesen tisztáztuk Szilveszterrel, hogy félreértettük egymást, ezért alakult ki ez a helyzet, amit most megbeszéltünk és lezártunk. Ez egyben azt is jelenti, hogy ha Szilveszter megfelelő teljesítményt nyújt a klubjában, akkor ismét számításba fogom venni a válogatott keretének kialakításánál¨ – idézte az MLSZ honlapja Rossit.

A kapitány csütörtökön a Fehérvár, pénteken a Puskás Akadémia edzőmeccsét tekinti meg, és egyeztet a Ferencvárossal is, amely szintén Spanyolországban készül az NB I január 25-i folytatására. A válogatott március 26-án Bulgáriában lép pályára a Nemzetek Ligája rájátszásában, és ha ott nyer, akkor hazai pályán játszhat az Eb-részvételért Izlanddal vagy Romániával.

Kiemelt kép: https://www.molfehervarfc.hu/

Olvasói sztorik