Magyar foci

Alaposan beindult az NB I-es játékoskeringő

Sorra jelentik be az igazolásokat és a szerződésbontásokat a csapatok.

Megérkezett a Fradi argentin középpályása, közben a csapat edzője, Szerhij Rebrov három játékost itthon hagyott az edzőtáborba utazás soránSorban távoznak a labdarúgók Újpestről, Felcsútról érkezett a DVTK harmadik igazolása, tovább erősít az NB I-be igyekvő MTK, váratlanul visszavonult az élvonal egyik legjobb játékosa.

Ezek csupán a legfrissebb hírek, azaz egyértelmű: teljes gőzzel pörög az NB I-es átigazolási piac.

Ezt erősíti meg a kiesést jelentő helyen telelő Zalaegerszeg bejelentése, miszerint négy labdarúgóval közös megegyezéssel szerződést bontottak. Az elmúlt időszakban elhúzódó sérüléssel küzdő Kiss Máté az NB II-es ETO FC Győrnél folytatja pályafutását, Hudák Martin az ugyancsak másodosztályú Szeged-Csanád Grosics Akadémiához igazolt, Devecseri Szilárd hazatér nevelőegyesületéhez, a szintén NB II-es Szombathelyi Haladáshoz, rajtuk kívül távozik Oleg Golodiuk is.

Kiss, Hudák és Devecseri egyaránt alapemberként vette ki a részét tavalyi NB II-es bajnoki címből: Kiss 35, Hudák 29, Devecseri 37 bajnokin lépett pályára az előző idényben, az ősszel azonban kevesebb esélyt kaptak, és a több játéklehetőség érdekében váltottak. Golodiuk nyáron érkezett a csapathoz, de többek között sérülései miatt keveset lehetett a pályán.

Váratlanul visszavonult az NB I egyik legjobb játékosa
A kapus Felipe nem tér vissza Kisvárdára.

Eközben az egerszegiekkel készül a szlovén másodosztályú Nafta Lendva három labdarúgója: a 23 éves horvát támadó középpályás Stjepan Ostrek, a 24 esztendős középső védő Ziga Zivko, valamint a 22 éves kapus Florijan Raduha, illetve folyamatosan zajlanak a tárgyalások a keret megerősítése érdekében.

Debrecenben sem tétlenkednek, szerződést hosszabbítottak Tomas Kosickyvel és Bereczki Dániellel. Hír még a Loki háza tájáról, hogy távozik Ujvárosi Ádám (a képen), aki a másodosztályú Vasasnál folytatja pályafutását, miután a fővárosi klub kivásárolta szerződéséből a védőt. Vernes Richárd, Jova Levente és Hidi M. Sándor után a többszörös korosztályos válogatott Ujvárosi a negyedik téli érkező az angyalföldieknél.

És ez csak a legutóbbi bő 24 óra termése…

Kiemelt kép: vasasfc.hu

Olvasói sztorik