Magyar foci

Sigér: Minket dicsér, hogy sikerült eljutni idáig

Az FTC nyerőembere lehetett volna a Ludogorec elleni EL-meccsen Isael, ám a második félidőben Tokmac Nguen tökéletes beadása után a brazil légiós pár méterről a kaput sem találta el.

Jól játszottunk, de kihagytuk a helyzeteket, sajnálom, hogy én sem tudtam gólt szerezni a lehetőségeimből. Nem volt nagy különbség a két csapat között, de a Ludogorec rutinosabbnak számított, hiszen az utóbbi években többször is főtáblás volt a nemzetközi kupákban. Most mi is fontos tapasztalatra tettünk szert, és jó meccseket játszottunk az EL-ben

– nyilatkozta Isael.

A csapatkapitány, Lovrencsics Gergő sérülése miatt Botka Endre volt a Fradi jobbhátvédje, és bár a kispesti nevelésű hátvéd nem játszott rosszul, a bolgárok gólja előtt az ő labdavesztéséből indul az ellenakció. Botka azt mondta, már a sorsolás után egymás között szóba került, hogy nem kell lemondaniuk a továbbjutásról, Razgradba pedig úgy utaztak, hogy van esélyük az egyenes kieséses szakaszba kerülni, ez pedig erőt adott nekik.

„Most nagyon szomorúak vagyunk, mert azt éreztük, meglehet a továbbjutás és megvoltak a helyzeteink” – sajnálkozott Botka.

A válogatott középpályás, Sigér Dávid arról beszélt, hogy ellentétes érzések dolgoztak benne a meccs után.

Csalódás, hogy nem jött össze a továbbjutáshoz szükséges győzelem, főleg, hogy közel voltunk hozzá. Másfelől viszont minket dicsér, hogy sikerült eljutni idáig, hiszen hét pontunk lett, és a hat meccsből csak egyet vesztettünk el. Szépen helytálltunk, megéreztük az ízét annak, milyen a csoportkörben szerepelni, remélem, ezt sikerül a hasznunkra váltani,hogy jövőre is eljussunk ide.

Kiemelt kép: Kovács Tamás / MTI

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik