Magyar foci

Tömegközlekedéssel érdemes érkezni a Puskás Aréna nyitómeccsére

Fontos szurkolói információkat közölt az MLSZ.

A pénteki Magyarország–Uruguay mérkőzés 19 órakor kezdődik a Puskás Arénában. A megnyitó események miatt érdemes korábban kilátogatni a stadionba. A Magyar Labdarúgó Szövetség mindenkit arra kér, hogy tömegközlekedéssel közelítse meg a stadiont, fokozottan ügyelve rá, hogy melyik kapuhoz szól a jegye. Táskát nem lehet behozni a mérkőzésre. A kapukat 16 órakor nyitják meg, és ekkortól fogadja a Szurkolói Falu a szórakozni vágyókat. A stadionavató ceremónia érdemi része pedig 17.30-kor kezdődik, amikor legendás játékosok emlékeznek a hajdani Népstadionra. A stadionban készpénzmentes fizetési lehetőségeket lehet igénybe venni.

A szövetség felhívja a szurkolók figyelmét, hogy tömegközlekedéssel érkezzenek a Puskás Arénához! A stadion gyorsabb és kényelmesebb megközelítése, valamint a mérkőzés után a gyors és kényelmes továbbutazás érdekében az M2-es, M4-es metró, az 1-es villamos, valamint a Thököly úti autóbuszok sűrűbben közlekednek. Kérik, hogy a járatokon figyeljék a hangos utastájékoztatást, mert fontos közlekedési információk hangoznak el.

Willi Orbán nem csatlakozik a válogatotthoz
Nem javult az állapota, így biztosan nem tud játszani Wales ellen.

A mérkőzés napján a stadion környéki közterületekben megállási tilalomra és teljes útzárra kell számítani, ezért kérnek mindenkit, hogy figyeljék az ORFK és az Útinform tájékoztatásait.

Előreláthatólag 15 óra és éjfél között lezárják:

a Dózsa György utat a Kerepesi út és a Thököly út között,
az Ifjúság útját a Kerepesi út és a Stefánia út között,
a Stefánia utat a Hungária körút és a Thököly út között,
a teljes Verseny utcát,
az Egressy utat a Hungária körút és a Stefánia út között,
a teljes Istvánmezei utat.

Emellett a Hungária körúton is számítani lehet egyes forgalmi sávok időszakos korlátozására az Egressy út és a Stefánia út között.

Mindenkinek a belépőjegye alapján érdemes megközelíteni a stadiont, erről ide kattintva találnak információt.

Kiemelt kép: mlsz.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik