Magyar foci

Willi Orbán nem csatlakozik a válogatotthoz

Nem javult az állapota, így biztosan nem tud játszani Wales ellen.

Az RB Leipzig magyar válogatott védője, Willi Orbán egy hete sérült meg csapata Német Kupa-mérkőzésén. Az első, Lipcsében elvégzett vizsgálatokat követő napokban állapota nem javult, így kedden újabb vizsgálatokon esett át. Ezek alapján immáron biztosra vehető, hogy Orbán nem tud a válogatott rendelkezésére állni a novemberi két mérkőzésen. Kezelését továbbra is az RB Leipzig egészségügyi stábja felügyeli – írja az mlsz.hu.

Cristiano Ronaldónak bocsánatot kell kérnie a csapattársaitól
Nem ússza meg teljesen a Milan elleni mutatványát.

Willi Orbánnal ellentétben Luis Suarez felépült, így Uruguay a lehető legerősebb összeállításában érkezik a Puskás Aréna nyitómeccsére. A Barcelona játékosa mellett a dél-amerikai együttesben olyan világsztárok futballoznak majd a magyar válogatott ellen, mint Edinson Cavani, Diego Godin, Lucas Torreira vagy Federico Valverde.

A magyar válogatott pénteken Uruguay csapatát fogadja a jövő évi Európa-bajnokságon három csoporttalálkozónak és egy nyolcaddöntőnek otthont adó Puskás Aréna avatásán, majd négy nappal később Cardiffban lép pályára az Eb-selejtező zárófordulójában, és győzelem esetén biztosan kijut a kontinensviadalra.

Kiemelt kép: mlsz.hu

Olvasói sztorik