Magyar foci sport

Ütős sztori mutatja meg Rebrov kérlelhetetlen profizmusát

Szerhij Rebrov bajnokot csinált a Fradiból, amely az Európa Liga főtáblájára is feljutott az ukrán edző irányításával, úgyhogy talán már azok a szurkolók is megbékéltek, akik anno fújtak rá, amiért nem számított Böde Dánielre vagy Davide Lanzafaméra.

Az M4 Sport Góóól 2 című műsorában szóba került az FTC fölényes, 6-1-es debreceni győzelme, valamint az, hogy mekkora Rebrov szerepe az idei szereplésben. Az Üllői út 129 nevű oldal osztotta meg azt a videót, amelyben Knézy Jenő kommentátor mesélte el a sztorit, hogy mivel lepte meg Rebrov a társaságot azok után, hogy hazaértek Moszkvából, a CSZKA elleni EL-találkozóról. Tanulságos történet, egyben azt is visszaadja, mennyit számít, ha egy edző a profi világból érkezik és nem a magyar közegben szocializálódott.

Kiemelt kép: Alexey Filippov / Sputnik

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!