Magyar foci

Rossi szerint vészhelyzetben a válogatott védelme

A szövetségi kapitány kényszerpályán mozgott a Wales elleni keret kialakításakor.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Puskás Arénában rendezett sajtótájékoztatón bemutatták a magyar válogatott új szerelését. A mezbemutató mellett Marco Rossi szövetségi kapitány bejelentette, noha hivatalosan a pénteki lesz Gera Zoltán búcsúmeccse, a korábbi klasszis azonban nem lép pályára az Uruguay elleni stadionavatón.

Kemény kritika: Ronaldo három éve nem cselezett ki senkit
Capello eléggé lehúzta a portugál sztárt, Sarri viszont megindokolta, miért hozta le.

A szövetségi kapitány  walesi Eb-selejtező kapcsán elmondta: a keret kialakításakor kényszerpályán mozgott, de mindenkiben bízik, aki pályára léphet a jövő heti sorsdöntő mérkőzésen.

A védelemben rosszul állunk, Kádár Tamás sérült, Korhut Mihály eltiltott, a térdsérüléséből lábadozó Willi Orbán állapotával kapcsolatban pedig egyáltalán nem vagyok derűlátó, így mondhatjuk, hogy vészhelyzet van a védelem összeállítása terén. A kényszer diktálta a keret jelenlegi kialakítását, viszont megvan bennem a maximális bizalom a fiúk iránt, azok iránt is, akik Walesben mutatkoznak be a csapatban. Ismerjük a walesiek erősségeit és a gyenge pontjaikat is, alaposan felkészülünk rájuk, nagyon összpontosítani fogunk a mérkőzésre

– idézi az mlsz.hu a szövetségi kapitányt.

Kiemelt kép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Olvasói sztorik