Magyar foci sport

Bemutatták a válogatott új mezét, Gera nem játszik a búcsúmeccsén

A Duna ihlette a mintázatot.

Először tartott sajtótájékoztatót a magyar válogatott a Puskás Arénában. Az eseményen az Adidas és a honi futballszövetség bemutatta a nemzeti együttes új mezét, melynek színei senkit sem értek váratlanul, s kiderült, a mintázatát a Duna ihlette.

Az eseményen Marco Rossi szövetségi kapitány bejelentette, noha hivatalosan a pénteki lesz Gera Zoltán búcsúmeccse, a korábbi klasszis nem lép pályára. Az olasz szakvezető szerint a futballal csaknem másfél éve felhagyó középpályás állapota nem teszi lehetővé, hogy szerepet kapjon, ám jelképesen neki „ajánlják” az Uruguay elleni összecsapást.

Szoboszlai Dominik kijelentette, biztosra veszi, óriási élmény lesz csaknem hetvenezer szurkoló előtt játszani, míg Dzsudzsák Balázs a kiváló elődöket emlegette, mondván, büszke és szerencsés, hogy pályára léphet a Puskás Arénában.

Kiemelt kép: twitter/mlsz

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!