Magyar foci sport

Egervári: A gyógyulás még messze van, de küzdök, nem adom fel

Az egész magyar futballtársadalom aggódott a korábbi szövetségi kapitányért, Egervári Sándorért, amikor tavaly kiderült, hogy az edző sztrókot kapott.

Egervári Sándor kiverekedte magát az agyvérzés utáni apátiából
Rá van kényszerülve a szerettei és barátai segítségére, de folyamatosan fejlődik a korábbi kapitány.

A szélütés következtében Egervári bal oldala lebénult, de izomfejlesztő terápia és gyógytorna révén sikerült fejlődést elérnie.

A gyógyulásom sajnos még nagyon hosszú folyamat lesz, de küzdök, nem adom fel. Mindent elkövetek annak érdekében, hogy javuljon az állapotom

nyilatkozta Egervári a Blikknek.

Az MTK-val két, a Dunaferrel egy bajnoki címet szerző edző ott lesz a november 15-i, Uruguay elleni felkészülési mérkőzésen, amely több lesz egy sima barátságos találkozónál, hiszen ekkor avatják az újjáépített Puskás-stadiont.

Játékosként nyolcvanezer ember előtt futballozhattam a kettős rangadókon, többek között a világ akkori legjobbja, Albert Flórián ellen vívtam párharcokat. Szövetségi kapitányként is sok mindenre emlékszem vissza szívesen, irányításommal a svédeket és a törököket is meg tudtuk verni a stadionban. Annyi biztos, nagyon különleges és érzelmes pillanat lesz belépni az új létesítménybe

– tette hozzá Egervári, aki korábbi kollégájával, Mezey Györggyel látogat ki az Uruguay elleni meccsre.

A kétszeres világbajnok elleni fellépés után négy nappal jön az év legfontosabb meccse, a Wales elleni Eb-selejtező, ahol a továbbjutás a tét, ezzel kapcsolatban Egervári azt mondta, jó kezekben van a válogatott, és szurkol Marco Rossinak, hogy sikerrel járjon.

Kiemelt kép: Fotó: MTI / Vajda János

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!