Magyar foci

Remek hír! Agyvérzése után üzent a kórházból Egervári Sándor

A korábbi szövetségi kapitányt jelenleg már Budakeszin kezelik.

Honlapunkon is beszámoltunk korábban a sajnálatos hírről: augusztus végén kapott agyvérzést pomázi otthonában a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Egervári Sándor – egy másik korábbi szövetségi kapitány, Dárdai Pál csapata ma pályára lépett és olyan történt vele, ami ebben a szezonban még nem.

A 68 esztendős szakembert a kistarcsai Flór Ferenc Kórházba szállították, ahol az egykori válogatott középpályás, Halmai Gábor – akivel együtt működ­tet futballiskolát Pomázon – rendszeresen látogatta őt, és amikor az orvosok azt lehetővé tették, tornáztatta, masszírozta Egervári lebénult bal oldalát, ami nagyban hozzájárult az exkapitány állapotának javulásához – írja a borsonline.hu.

Afelnőtt nemzeti csapatot 2010–2013 között irányító edző a lapnak el­mondta, hogy a kórházból átszállították Budakeszire, és az ottani Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben kezelik tovább.

– A körülményekhez képest jól vagyok – mondta Egervári, akinek egyelőre meglehetősen nehezére esik még a beszéd. – Nem tudom megmondani, mennyi időt vehet igénybe a gyógykezelésem, de gyanítom, nagyon hosszú út vezet még a felépülésemhez.

címlapfotó: MTI/Kovács Tamás

Olvasói sztorik