Magyar foci sport

Teljesen érthetetlen, miért nem kapott ezért 11-est a magyar U17-es csapat

Hiába vezetett harmadik csoportmeccsén is a magyar U17-es válogatott, Ecuador ellen végül a pontszerzés sem jött össze, így a megszerzett egy ponttal a négyes utolsó helyen végeztek a fiatalok.

Preisinger: Ismét megnyertük a meccset az ellenfélnek
A magyar U17-es válogatott nincs hozzászokva a világbajnokság szintjéhez.

Alakulhatott volna máshogy is az Ecuador elleni meccs, 2-2-es állásnál ugyanis egy elég egyértelműnek tűnő tizenegyest nem kapott meg a magyar csapat.

Pedig Ominger Gergőn hátulról elég nagyot lökött az ecuadori játékos, a kínai bíró ki is ment visszanézni az esetet videón, majd úgy döntött, tizenegyes helyett kirúgást ítél.

Az eset itt nézhető meg. Még véletlenül sem szeretnénk erre fogni a vereséget, a kiesést meg főleg nem, mindenesetre elég bosszantó, hogy van egy lehetőség a bíró kezében, hogy felülbírálja a saját döntését, és a visszajátszást többször megnézve sem érzi úgy, hogy szabálytalan volt a lökés.

Kiemelt kép: www.m4sport.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!