Magyar foci sport

Balogh Norbert debütálásként magára haragított egy egész klubot

Balogh Norbert került a figyelem középpontjába a szerdai Nottingham Forest-Hull City bajnokin. A magyar csatárt a 73. percben küldte pályára az edzője, de biztosan nem azért, ami a 95. percben történt.

Egy rúgás után ugyanis Balogh a lábát fogva feküdt a földön, amit a hazai csapat játékosai és szurkolói is szimulálásnak vettek. Sőt a nottinghamiek kapusa tett is egy kísérletet, hogy kituszkolja a pályáról, amiért meg is kapta jól megérdemelt sárga lapját. Íme az eset:

Amit azonban csak később tudtak meg a felháborodott Nottingham Forest-játékosok, hogy Balogh tényleg komolyan megsérült.

A Forest-szurkolók azt hitték, hogy színlel, de nem erről van szó. A vádlija sérült meg, mankón hagyta el a stadiont. Egy darabig nem számíthatunk rá, de még nem tudjuk, pontosan meddig.

mondta a meccs után a Hull City vezetőedzője, Grant McCann.

Balogh-nak ráadásul ez volt a bemutatkozása az első csapatban, így a második meccsére még várnia kell.

Kiemelt kép: Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!