Nemzetközi foci

Nagy Ádám sérülése nem javult, még bő egy hétig biztosan nem játszhat

A játékos nem kapott lehetőséget a válogatottban, de klubedzője szerint itt súlyosbodott a sérülése.

A BristolLive írt összefoglalót az angol másodosztályú Bristol City FC sérült játékosairól, köztük Nagy Ádámról is. A lap a klub menedzserét, Lee Johnsont idézte a sérültekkel kapcsolatban.

Mint írják, Nagy sérülése frusztráló a klub számára – bár csatlakozott a válogatott keretéhez, végül nem lépett pályára sem a horvátok, sem Azerbajdzsán ellen, mégis a menedzser Lee Johnson szerint „rosszabb állapotban tért vissza, mint ahogy elment”. Legalább tíz napig nem lesz bevethető.

Gyerekkora óta van egy extra csont a bokájában, ami most súlyosbította a sérülését. Egy kis duzzanat is kialakult, folyadék van a bokájában. Aprócska dolog, de rontott az állapotán. Megértem, hogy szenvedélyesen játszik a hazájáért – minden meccs olyan, mintha egy kupadöntő lenne – de ugyanakkor ő egy fontos játékos számunkra

– mondta a Bristol City menedzsere.

A klub így nincs könnyű helyzetben: Nagy mellett Jack Hunt, Tomas Kalas, Jay Dasilva és a hosszú idő után már a pályán edző Korey Smith sem bevethető. A program viszont sűrű: kedden a Charlton Athletic érkezik, aztán a Wigant is fogadja, majd jövő pénteken már a Barnsley elleni idegenbeli bajnoki következik.

Kiemelt kép: Kisbenedek Attila/AFP

Olvasói sztorik