Nekiestek a szurkolók az MLSZ-nek a neten

Ennek ellenére nagyjából két óra alatt több mint 10 ezer jegy gazdára talált az Uruguay elleni stadionavatóra.

November 15-én este új fejezet kezdődik a magyar labdarúgás történetében: az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel hivatalosan is megnyitja kapuit az új nemzeti stadion, a Puskás Aréna.

Az elmúlt években megszokott módon először az MLSZ Szurkolói Klubjának tagjai válthatják meg a jegyüket a mérkőzésre, ez a lehetőség október 25-én, azaz ma 10 órától indult.

A rendszer a budapesti Eb-jegyek vásárlásánál már megtapasztalt UEFA-megoldásra hasonlított, azaz nem fagyott le a honlap, viszont egy „előszobában” alaposan megvárakoztatta a vásárolni szándékozókat: olykor 2-3 óra is eltelt, mire beengedett valakit a vásárlási felületre.

Az MLSZ a Facebookon adott ki tájékoztatást: az írják, óriási érdeklődés mellett kezdődött meg a találkozó jegyeinek értékesítése, és nagyjából két óra alatt több mint 10 ezer jegy gazdára talált.

Ennél a posztnál aztán gombamód szaporodtak a dühös kommentek, sokak számára bosszúságot okozott a jegyvásárlás, még akkor is , ha végül összejött.

Azt mi is megtapasztaltuk, hogy például a kiválasztott szektoron belül nem lehetett válogatni a jegyek között, automatikusan kijelölt egyet (kettőt, hármat, négyet, ötöt, hatot, azaz attól függ, ki mennyit igényelt) a rendszer. Ez minimum szokatlan eljárás.

Nézzük a kommenteket:

Kiemelt kép: MLSZ