Magyar foci

Ezt mondta Szerhij Rebrov félidőben, hogy felrázza a Fradit

A Ferencváros hatalmas bravúrral 1-0-ra nyerni tudott az Európa-liga csütörtöki játéknapján a CSZKA Moszkva otthonában.

Mindent visz a Fradi-hős nyilatkozata
Élete egyik legjobb meccsén van túl Dibusz Dénes.

A találkozót követően Lovrencsics Gergő, a csapatkapitány elárulta, mire hívta föl a figyelmet félidőben a magyar bajnok edzője, Szerhij Rebrov.

A félidőben az hangzott el, hogy próbáljuk a középpályán és a támadósorban kicsit jobban megtartani a labdákat, ami szerencsére működött is. Így kicsit levegőhöz jutottunk, és nem kellett folyamatosan nyomás alatt játszanunk. Az első félidőben ezzel voltak komoly problémáink

– mondta az MTI-nek Lovrencsics, aki szerint visszavágót úgy kell kezdeniük, mint a moszkvai második félidőt, amelyben bebizonyította az együttes, hogy tud és mer is futballozni.

A CSZKA vezetőedzője, Viktor Honcsarenko is a második félidőre hegyezte ki mondanivalóját, véleménye szerint az oroszoknál visszatérő probléma, hogy csapatának elfogy az ereje térfélcsere után.

A két csapat a következő körben újra összecsap egymással, november 7-én a Groupama Arénában a Ferencváros lesz a házigazda.

Európa Liga, 3. forduló, H csoport

CSZKA Moszkva–Ferencváros 0–1 (0–0)

CSZKA: Akinfejev – Kucsajev (Bistrovic, 61.), Gyivejev, Magnússon, Karpov, Mário Fernandes – Ahmetov (Lucas Santos, 75.), Vlasic, Obljakov – Sigurdsson (Bijol, 80.), Csalov

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics, Botka, Blazic, Civic – Sigér, Haratyin, Ihnatyenko – Zubkov (Dvali, 89.), Boli (Isael, 72.), Tokmac (Varga R., 84.)

Gólszerző: Varga (86.)

Sárga lap: Bisztrovics (78.), Magnusson (90+2.) illetve Sigér (74.), Haratin (90+2.)

 

A csoport másik meccsén

Ludogorec–Espanyol 0–1 (0–1)
gólszerző: Campuzano (13.)
kiállítva: Javi López (88. – Espanyol)

 

Az állás:

1. Espanyol 3 2 1 4-1 +3 7
2. Ludogorec 3 2 1 8-2 +6 6
3. FERENCVÁROS 3 1 1 1 2-4 -2 4
4. CSZKA Moszkva 3 3 1-8 -7 0

 

 

 

Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor

Olvasói sztorik