Magyar foci

Veszélyes a beavatkozás, el kellett halasztani az ETO-játékos műtétjét

Szimcso Viktor a Nyíregyháza ellen szenvedett nagyon súlyos sérülést.

Hétfő reggel, a műtét előkészületeinél derült ki, hogy a stopli okozta sebek Szimcso Viktor lábszárán olyan mélyek, hogy fertőzésveszély miatt kockázatos lenne az operáció, így azt el kell halasztani a sebek gyógyulásáig – adott ki közleményt a másodosztályú WKW ETO FC Győr a súlyos sérülést szenvedett játékosáról.

Gulyás Máté belépőjének eredményeként nem csak a szalagok és a porc sérült meg Szimcso térdében, hanem a lábszárán is komoly sérüléseket okoztak a stoplik. A sebek olyan közel vannak a műtéti területhez, hogy az orvosok túl kockázatosnak ítélték meg a beavatkozást, így meg kell várni a sebek teljes gyógyulását, mielőtt Szimcsót megműtenék. Ezek alapján az operációt várhatóan 1-2 hét múlva tudják végrehajtani.

Az ETO és a Nyíregyháza Spartacus az NB II legutóbbi, múlt hét közepén rendezett fordulójában találkozott egymással. A győriek 3-1-es sikerükkel az élen maradtak a bajnokságban, azonban a meccs vége nem az ünneplésről szólt: az említett durva belépő és több kakaskodás miatt az MLSZ több eltiltást is kiosztott a felek között.

Kiemelt kép: eto.hu

Olvasói sztorik