Magyar foci

Letarolta ellenfelét a Fradi játékosa, de nem járt érte piros

A ZTE vezetőedzője, Dobos Barna szerint elmaradt egy kiállítás.

Egészen a 88. percig vezetett az újonc Zalaegerszegi TE FC a bajnoki címvédő Ferencvárosi TC ellen az OTP Bank Liga második fordulójából pótolt mérkőzésen. A vasárnapi találkozó azonban végül Fradi-sikert hozott, azonban dr. Dobos Barna, a hazaiak mestere a mérkőzés utáni nyilatkozatában megjegyezte: érzése szerint egy piros lap elmaradt a hajrában a vendégeknél.

Nagyon nehéz ilyenkor megszólalni, hiszen sokáig úgy nézett ki, hogy három pontot fogunk szerezni, de minimum egyet, aztán végül ez sem jött össze. Javítanunk kell a támadójátékunkon, hiszen egy-nullnál meg kellett volna szereznünk a második gólt, ami szükséges lett volna a mérkőzés megnyeréséhez, valamint a védelmen is, hiszen nem szabad néhány percen belül két gólt kapnunk, ezen kívül szerencsénk sem volt. Visszanézném azt a szituációt, ahol Boli beleszállt Demjénbe, láttam a kapusunk kezét is, szerintem piros lapot ért az a szituáció

– idézi a ZTE honlapja a szakembert.

Az M4 Sport jóvoltából már vissza is nézhető a jelenet:

Boli kapusra veszélyes érkezése

Boli a győzelem reményében nemcsak a maga, hanem a ZTE kapusának testi épségét sem kímélte.Szerinted is a sárga lap volt a jogos ítélet a Fradi-támadójának Demjén elleni mozdulata után?

Közzétette: M4Sport – 2019. szeptember 22., vasárnap

OTP Bank Liga, 2. forduló, elhalasztott mérkőzés:

ZTE FC–Ferencvárosi TC 1-2 (1-0)
Glszerzők: Ikoba (44.), illetve Leandro (88.), Nguen (93.)

Kiemelt kép: Szekeres Péter/ztefc.hu

Olvasói sztorik