Magyar foci

Rebrov elmondta, melyik Fradi-játékos jelentette a különbséget

Nehezen, de nyert a Ferencváros Zalaegerszegen.

A címvédő Ferencváros a hajrában két gólt szerezve 2-1-re nyert az újonc Zalaegerszeg vendégeként az OTP Bank Liga második fordulójából elhalasztott és vasárnap pótolt mérkőzésen. A találkozót követően a ferencvárosi vezetőedző, Szerhij Rebrov a klubhonlapon értékelt.

Nehezen, de még bírja a kettős terhelést a Fradi
Szerhij Rebrov csapata a hosszabbításban nyert Zalaegerszegen.

Nagyon nehéz meccset játszottunk, sosem könnyű egy európai mérkőzés után, éppen ezért örülök neki, hogy három ponttal tudtunk hazamenni. Gratulálok az ellenfélnek, nagyszerűen játszott, többet érdemelt volna. A szünetben kicsit pontosítani kellett a helyezkedést, de a legfontosabb az volt, hogy milyen karaktert mutatunk. Az első félidőben nem mutattuk meg eléggé, hogy nyerni akarunk, tartottuk a labdát, passzolgattunk, de nem voltunk eredményesek. A második játékrészben már jobban koncentráltunk, több lehetőséget alakítottunk ki, és meg is szereztük a győzelmet.

A vezetőedzőt arról kérdezték a sajtótájékoztatón, mennyivel voltak fáradtabbak most a játékosok, mint máskor.

„Sokkal fáradtabbak voltak, de ez nem csoda, az első Európa Liga-csoportmeccset követően. Sokan nem játszottak még mérkőzést ilyen szinten, sokkal több védekezést kellett végrehajtanunk csütörtökön, sokan nem is gondolják, mennyire fárasztó ez. Nagyon fontos volt a győzelemben a rotáció, a cserepadról friss játékosok álltak be, akik új lendületet és győzelmet hoztak.”

Rebrov a győztes gólt szerző Tokmac Nguenről külön is szót ejtett.

Tervben volt, hogy beáll, hiszen nagyon fontos játékos a számunkra. Nagyon sokszor ő jelenti a különbséget, ez ma is így volt. Elképesztő gyorsan tud megfordulni a labdával, a keretben senki sem tudja ilyen intenzitással végezni ezt a mozdulatot. A siker kulcsai a cserék voltak, Tokmac és Leandro is betalált, de ne gondoljuk, hogy csak ők nyerték meg a meccset, mindenki nagyon keményen dolgozott!

Kiemelt kép: fradi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik