Magyar foci

Reagáltak a kisvárdai szurkolók a Mezőkövesd-meccs utáni balhéra

A Várkerti Vitézek elhatárolódik a megjelent hírektől.

A legutóbbi hétvégén lejátszott Kisvárda Master Good–Mezőkövesd Zsóry FC (1-2) találkozón forrtak az indulatok, már a mérkőzésen is összeakadtak a játékosok, majd a meccset követően Cseri Tamásra, a vendégek játékosára a stadion melletti parkolóban támadt rá a hazai szurkolók egy kisebb csoportja. Az ügy az MLSZ Fegyelmi Bizottsága előtt folytatódott, több eltiltást is kirótt a grémium.

A mérkőzést követő esetre a várdaiak szurkolói csoportja, a Várkerti Vitézek a klub hivatalos honlapján reagált közleményben, melyet alább változtatás nélkül közlünk:

A Várkerti Vitézek, a Kisvárda Master Good FC szurkolói csoportja hivatalosan elhatárolódik az elmúlt napokban a magyar sportsajtóban megjelent hírektől, miszerint klubunk szurkolói bántalmazták volna Cseri Tamást, csapatunk volt, a Mezőkövesd jelenlegi játékosát!

Szurkolóinkra soha nem volt jellemző, hogy az ellenfél játékosát bármilyen formában fizikálisan bántalmazzák. Az elmúlt napok történéseit a csapatunk és annak szurkolóinak folyamatos lejáratásának tekintjük, ezért nem tudunk szó nélkül elmenni mellette!

Természetesen elismerjük a mezőkövesdi győzelmet, mivel ezen a mérkőzésen jobban játszottak, mint csapatunk, bár amellett se szeretnénk elmenni szó nélkül, hogy az elégtelen játékvezetésnek köszönhetően harapóztak el az indulatok a mérkőzés közben.

Méltatlannak tartjuk, hogy a sajtóban csak Cseri Tamás és klubja véleménye jelenik meg! Ha történt is bármilyen atrocitás, az csak a játékos és az adott ember közötti nézeteltérés miatt történhetett. Nem fedi a valóságot az sem, hogy ha esetlegesen történt is valami, az Cseri Tamás családjának szeme láttára történt volna.

Pontosan ezért méltánytalannak tartjuk, az egész „ügyet”, ezért Cseri Tamást arra kérjük fejezze be a sárdobálást, a magyar sportmédia munkatársait pedig, hogy hozzák le közleményünket!

Tisztelettel:
Várkerti Vitézek Szurkolói Csoportja

Kiemelt kép: kisvardafc.hu