Magyar foci

Rutinos középpályással erősített a Diósgyőr

Feczkó Tamás vezetőedző vezérszerepet szán Iszlai Bencének.

A DVTK hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette Iszlai Bencét, aki a múlt héten távozott a Mezőkövesd együttesétől.

Szeretnék meghatározó játékosa lenni a csapatnak, Feczkó Tamás is azt kérte tőlem, hogy vezér legyek a pályán és az öltözőben is. Ami minden labdarúgót elvarázsol, az a hihetetlen szurkolótábor. Ez is sokat nyomott a latba, amikor elfogadtam a DVTK ajánlatát. Személyes élményem a stadionavató, fantasztikus hangulat volt, mindenkit elvarázsolt. Itt az emberek szurkolnak is, nem csak kijönnek a stadionba. Rajtunk a sor, hogy szállítsuk az eredményeket és akkor még többen lesznek kint a meccseken.

– nyilatkozta a klubhonlapnak Iszlai Bence.

Marco Rossi: Utolsóként hagyom el a hajót
Egyet aludt a Szlovákia elleni vereségre, és mérges.

Iszlai Bence Veszprémben született, és ott is nevelkedett, és alig múlt 17 éves, amikor bemutatkozott a felnőttek között az NB III.-ban. Az élvonalbeli Haladás csapott le a játékjogára, és fokozatosan építve lett a csapat alapembere.

2017 kora őszén Mezőkövesdre igazolt, ahol meghatározó játékosként a csapatkapitányi karszalagot is viselte. Iszlai Bence a közelmúltban szerződést bontott Mezőkövesden, így szabadon igazolható játékosként az átigazolási szezon lezárta után is lehetőség nyílt a leigazolására. Diósgyőrben a 90-es számú mezben láthatjuk, ha Feczkó Tamás úgy dönt, akkor akár már szombaton a ZTE ellen is – írja a

 

Kiemelt kép: dvtk.eu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik