Magyar foci

Tavasszal már csapatkapitány volt, most távozott a Kövesd játékosa

Iszlai Bence és a klub közös megegyezéssel bontott szerződést.

Kétévnyi közös kapcsolat után a szerdai napon elköszönt egymástól Iszlai Bence és a Mezőkövesd Zsóry FC – jelezte a klub honlapja. A kiváló középpályás az elmúlt szezonokban hasznos és értékes tagja volt a csapatnak, amelyben sokat tett a tavalyelőtti élvonalbeli tagság megőrzéséért, az elmúlt évadban pedig a klub történetének eddigi legjobb bajnoki helyezése, a hatodik pozíció eléréséért.

A nyári átigazolások során alaposan megerősödött a posztján való csata a pályára kerülésért, hiszen például korábbi fehérorosz és magyar válogatott játékos is érkezett Matyóföldre. Mindezek alapján Iszlai Bence a több játéklehetőség reményében úgy döntött, máshol képzeli el további pályafutását, a klub vezetése pedig partner volt ebben.

Való igaz, elég komoly erősítések történtek a nyáron, elég sokan is lettünk hirtelen arra a pozícióra, ahol én is játszani szoktam, mindent mérlegelve pedig úgy döntöttem, máshol szeretném folytatni labdarúgó pályafutásomat

– fogalmazott a klubhonlapnak búcsúzóul a huszonkilenc éves játékos.

Olyan helyzetbe kerültem, amilyenbe korábbi karrierem során még nem, és nagyon nem szerettem volna a kispadon vagy a lelátón helyet foglalni, amikor én a pályán érzem jól magam. Nincs bennem ellenérzés, ez egy természetes dolog, ilyen az élet és a futball, szóval nincs ezzel baj. A gond az lett volna saját magammal szemben, hogyha maradok, mert én mindenképpen játszani szeretnék. Abban, hogy ez a szerződésbontás ilyen gördülékenyen ment, köszönettel tartozom a klubvezetésnek, amelynek egyébként is mindent köszönök, mert nagyon szép két esztendőt töltöttem Mezőkövesden. Szintén köszönet illeti a szurkolókat, sok szeretetet kaptam tőlük, és mindig támogattak, a csapatnak pedig további sok sikert kívánok!

Arra a kérdésre, hogy a távozó játékos hol folytatja pályafutását, egyelőre nem kapott választ a klubhonlap, mindössze annyit, hogy néhány napon belül minden eldől.

Kiemelt kép: mezokovesdzsory.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik