Magyar foci sport

Tavasszal már csapatkapitány volt, most távozott a Kövesd játékosa

Iszlai Bence és a klub közös megegyezéssel bontott szerződést.

Kétévnyi közös kapcsolat után a szerdai napon elköszönt egymástól Iszlai Bence és a Mezőkövesd Zsóry FC – jelezte a klub honlapja. A kiváló középpályás az elmúlt szezonokban hasznos és értékes tagja volt a csapatnak, amelyben sokat tett a tavalyelőtti élvonalbeli tagság megőrzéséért, az elmúlt évadban pedig a klub történetének eddigi legjobb bajnoki helyezése, a hatodik pozíció eléréséért.

A nyári átigazolások során alaposan megerősödött a posztján való csata a pályára kerülésért, hiszen például korábbi fehérorosz és magyar válogatott játékos is érkezett Matyóföldre. Mindezek alapján Iszlai Bence a több játéklehetőség reményében úgy döntött, máshol képzeli el további pályafutását, a klub vezetése pedig partner volt ebben.

Való igaz, elég komoly erősítések történtek a nyáron, elég sokan is lettünk hirtelen arra a pozícióra, ahol én is játszani szoktam, mindent mérlegelve pedig úgy döntöttem, máshol szeretném folytatni labdarúgó pályafutásomat

– fogalmazott a klubhonlapnak búcsúzóul a huszonkilenc éves játékos.

Olyan helyzetbe kerültem, amilyenbe korábbi karrierem során még nem, és nagyon nem szerettem volna a kispadon vagy a lelátón helyet foglalni, amikor én a pályán érzem jól magam. Nincs bennem ellenérzés, ez egy természetes dolog, ilyen az élet és a futball, szóval nincs ezzel baj. A gond az lett volna saját magammal szemben, hogyha maradok, mert én mindenképpen játszani szeretnék. Abban, hogy ez a szerződésbontás ilyen gördülékenyen ment, köszönettel tartozom a klubvezetésnek, amelynek egyébként is mindent köszönök, mert nagyon szép két esztendőt töltöttem Mezőkövesden. Szintén köszönet illeti a szurkolókat, sok szeretetet kaptam tőlük, és mindig támogattak, a csapatnak pedig további sok sikert kívánok!

Arra a kérdésre, hogy a távozó játékos hol folytatja pályafutását, egyelőre nem kapott választ a klubhonlap, mindössze annyit, hogy néhány napon belül minden eldől.

Kiemelt kép: mezokovesdzsory.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!