Magyar foci

Lesz családi kedvezmény a Fradi Európa Liga-meccseire

Friss infókat közölt a klub a jegyvásárlásról.

Szeptember 6. péntek 12 órától minden, szurkolói kártyával rendelkező Ferencvárosi TC-drukker megvásárolhatja – kedvezményes áron – EL-bérletét a hazai Európa Liga-csoportmérkőzésekre – emlékeztet a klub hivatalos honlapja.

Ezt megtehetik online, a meccsjegy.fradi.hu-n vagy személyesen a Groupama Aréna Jegypénztárában (általános nyitvatartás: H.: zárva, K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, V.: zárva, kivéve meccsnapon).

Fontos információ, hogy lehetőség lesz különleges családi bérletek megváltására is, kizárólag a D1-es és D2-es szektorba a rendelkezésre álló helyek erejéig. Egy felnőtt jegy megvásárlása mellé legalább két gyerek (kizárólag 14 év alatti) jegyet kell kiváltani, két felnőtt jegy mellé pedig szintén legalább két gyerek belépőt kell kiváltani. A családi kedvezményt maximum két felnőtt tudja igénybe venni, de természetesen kettőnél több gyerekre is érvényes!

A családi kedvezmény mértéke 25 százalék, ami azt jelenti, hogy mind a felnőttek, mind a 14 év alatti gyermekeik részére egyaránt 25 százalékos kedvezménnyel árusítja a klub a bérleteket!

Mindhárom hazai mérkőzést csütörtökön játssza a Fradi. Az elsőt október 3-án a Ludogoreccel, majd november 7-én a CSZKA Moszkva, november 28-án pedig az Espanyol érkezik a Groupama Arénába.

A mérkőzésekre egyelőre hárommeccses bérleteket értékesítenek, érdemes minél előbb megvásárolni az EL-bérletet. A klub közleményében felhívja a B1, B2, B3 szektorokban helyet foglaló drukkerei figyelmét, hogy helyre szóló jegyet kell választaniuk a vásárláskor.

Kiemelt kép: fradi.hu

Olvasói sztorik